Welkom

Op deze website van de 'Vrouwenvereniging Ugchelen' vindt u enerzijds alle informatie over de vereniging en anderzijds artikelen over bijzondere gebeurtenissen, uitstapjes, avonden enz.
Actuele zaken en mededelingen vindt u onder Nieuws.
Neemt u ook regelmatig een kijkje in het fotoalbum. Lees het komend programma en de verslagen van de laatste activiteiten onder hoofdstuk Activiteiten. Voor verslagen van voorgaande jaren kijkt u bij Archief.

Gewoonlijk sluiten we het seizoen af met de jaarvergadering.
Dit jaar was de jaarvergadering de eerste avond na een lange tijd en tegelijkertijd de openingsavond.
Bij binnenkomst was er een heerlijk verleidertje bij de koffie. Het belangrijkste van deze avond was het elkaar ontmoeten en dat was ook te merken.
Mensen vonden het fijn elkaar weer te zien en te spreken, het was gewoon heel erg gezellig.
De nieuwe voorzitter, Bea Rigterink, stelde tijdens de vergadering een voltallig bestuur voor aan de aanwezige leden.
Een goede start na een 'stille' corona-periode. Daarna was het tijd voor een hapje en een drankje.
We hopen dat we weer veel momenten samen kunnen zijn en kunnen genieten van allerlei activiteiten.

In verband met de Corona-crisis kan de Kerstviering op 16 december helaas niet doorgaan.